De voorzitter vergeleek de laatste competitie avond van dit seizoen met een vrolijke kermis. Wie swingt er naar promotie en wie vermijdt een botsing om degradatie te voorkomen. De bridgedraaimolen kende hoogte- en dieptepunten voor de bridgers met de volgende resultaten

In de A-lijn swingden Ria en August Pot weer naar de eerste plaats met 64.11%. Dinand Kurz en Alex van Rijn draaiden naar de tweede plaats met 60.81%. Peter Hoogma en Arina van Westerhuis werden derde met 55.60 %.

In de B-lijn werd er eveneens lustig gedraaid en geswingd met als resultaat een eerste plaats voor Janneke Monteban en Adri Steijnen met 60.81%. Een vrolijke tweede plek voor Edith Bruggink en Carla Bon met 55.36 % en derde werden Diny Bennink en Willemien Kraaijenvanger met 54.74 %.

Promotie naar de A-lijn:

  • Janneke Monteban en Adri Steijnen
  • Diny Bennink en Willemien Kraaijenvanger
  • Nees Huijgen en Bas Lagendijk

Helaas volgde degradatie voor:

  • Marietje Asschert en Joke Bruil
  • Anne-Lou Geessinck en Willemien van Uhm
  • René Ammerant en Mathilde Klomberg
Uitslag 11 april