kaart

Bridgeclub de Muralt is opgericht in november 2000. De club is niet aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond.

Ons doel is om een avond in de week gezellig te bridgen, zonder daarbij de  bridgeregels uit het oog te verliezen. De basis van ons biedsysteem is: ACOL. Zie ook de informatie onder het menu “Bridgeregels”.

De clubavonden worden op donderdag van 19:15 uur tot ca. 22:30 uur gespeeld bij IJsboerderij ’t Dommerholt, Hambroekweg 6 te Borculo. Inloop vanaf 18:45 uur.
Wilt u uiterlijk om 19:00 uur aanwezig zijn i.v.m. het  voorbereiden van de spellen.

Er wordt gespeeld in 2 lijnen en het competitieseizoen 2022/2023 telt 7 rondes van 4 zittingen.

Het bestuur wordt gevormd door:

VoorzitterPenningmeesterSecretaris
Janneke MontebanRené AmmerantLauke Slee
voorzitter@bridgeclubdemuralt.nlpenningmeester@bridgeclubdemuralt.nlinfo@bridgeclubdemuralt.nl

De wedstrijdindeling wordt gemaakt door Francis Breukers en Marja Ribbers.

Wanneer een paar of één van de spelers van een paar een bepaalde avond niet kan komen bridgen, dient men zich tijdig, uiterlijk woensdag vóór 17.00 uur,  af te melden bij Francis (tel. 06-81645506) of Marja (tel. 06-20130050).

Wanneer één speler van een paar zich afmeldt mag het paar zelf zorgen voor vervanging, maar wel in overleg met de wedstrijdleiding. En anders doen wij ons best om voor passende vervanging te zorgen. Lukt dat niet dan kan het zo zijn dat de partner van degene die zich heeft afgemeld voor die zitting wordt afgezegd.

Tijdens de speelavond kan men zich ook afmelden voor de komende week/weken. Hiervoor ligt een schrift in het bridgelokaal.